Tillbaka från skogen

Kantareller

Last night's dinner

Asiatiskinspirerad kycklinggryta
Kock: Jag
Resfeber?
Och Tandådalen..jaa..behöver jag säga att jag längtar ihjäl mig? Jag har just kollat upp vilka restauranger vi måste besöka och känner på mig att det kommer att bli riktigt bra. Dock är det lite synd att man bara kan äta sushi i Lindvallen och på Högis, men det är ju bara att ta bilen.
Tänk om man kunde börja packa till turkietresan redan nu? Jag älskar att packa väskan inför en resa och den glada, bubblande känslan man fylls av när man gör det. Dock får jag nog hålla mig några dagar till.
Turkiet snart igen..
Nedanför backen i Sälen - Video
Här har jag precis kommit nedför en av backarna i Lindvallen under kvällsåkningen. Sista åket för dagen och jag är trött, orkar inte gör annat än att bara glida nedför sista biten av backen. :)
Årets vintersemester bokad!





Tonight's dinner
Jag plattade ju i alla fall till hamburgaren själv..men inte vet jag om den blev så värst platt?

Gårdagens middag i bilder

Crostinis med chevré och fikonmarmelad


Pepparbiff med aioli, rostad amandinepotatis, morötter och smörstekt sparris. Till det hade vi en tomat och mozzarellasallad.

Hallon-, blåbär- och mangopaj med knäcktäcke och marzankräm.
Nytt i garderoben

Bilder från dagen
Åh, idag på Kolmården fick vi bevittna födseln av en liten åsneunge. När vi kom fram till åsnorna så hängde ungen redan halvvägs ut så vi filmade, fotade och fick se den lilla ungen ta sina första stapplande steg. Aaaw.
Maten på bröllopet

Varmrökt lax- och skadjurscanapé på pumpernickelbröd.

Fläskfilé med potatiskaka smaksatt med bacon tillsammans med portvinssås.


Vanilj- och gräddfilspannacotta med sockrade bär och knäckflarn.
En frukost i ren englandanda
Nybakade scones och lemoncurd.
Idag ska vi på bröllop, det ska bli riktigt trevligt. Vi har faktiskt haft självaste brudgummen Daniel här på frukost och just nu är han bara nere hos frisören och fixar håret och sedan kommer han tillbaka hit en sväng innan han och Emma ska åka och fotograferas. Kl 14.30 börjar Daniels och Emmas vigsel. Åh, det ska bli så kul!
Ben & Jerry
Today´s lunch

Fylld pasta i gräddig pestosås.
Hemmagjord saltgurka
Jag har aldrig lagt in saltgurka förut men nu kände jag att det var dags att prova. Det blir nog bra det där, de blir nog klara lagom till frukost på lördag.
Till krondillen och västeråsgurkan tillsatte jag bara vatten, ättiksprit, salt och socker.
Smörgåstårta
