Chocolate donut

Det blev en längre dag i Linköping än vad jag hade räknat med, men vad tusan gör det när man har bra sällskap?
Nu sitter jag i alla fall här i soffan och kikar på ännu ett avsnitt av True Blood. Jaa, jag gav serien ett försök till och den börjar faktiskt bli intressant (attans då, jag hatar att ha fel).
I linköping hittade jag i alla fall två stycken mysiga koftor/tröjor som kommer att användas flitigt i höst. Hittade även ett par snygga kängliknande skor, eller det ÄR nog kängor, men de avvaktar jag med ett litet tag. Jag måste fundera en sväng på om det verkligen är sådana skor jag vill ha.

Jag tryckte i mig en svettig munk på ett riktigt lyxhak. Eh.

Förresten, varför handlar nästan alla mina inlägg om mat, kakor och annat ätbart?

Utkast: Sept. 28, 2010

Världens godaste macka? Jo.


Friskusfralla med skivad avokado, gräddfil och kräftstjärtar.

Chocolate chip cookies och chokladbollarTvå enkla men sjukligt goda kakor som jag bakat igår/idag.

Bakning pågår

Jag håller just nu på att grädda mina favoritkakor; Chocolate chip cookies.Torsdag 16 september

Hejhej! Nu är vi hemma igen. Vi kom hem redan i tisdags kväll men hela gårdagen gick åt till att komma i ordning med all packning och att vila upp sig efter resan hem.

Den obligatoriska flygdrinken på flygplatsen i väntan på att få gå ombord på planet


Gissa vem som var lycklig när hon upptäckte att det fanns sushi på hotellets buffé?!

Sjukligt goda efterrätter


Under frukosten vår sista dag fick jag sällskap av en av de vilda katterna som strök runt på hotellområdet varje dag, och eftersom jag inte vågar röra dem så fick hon sitta kvar. :)

Nu ska jag alldeles strax gå bort till gymmet för ett kortare träningspass. Efter lunch har jag ett ärende att uträtta och efter det ska vi eventuellt åka in till Linköping för lite shopping. Jag är i behov av ny jacka och nya skor inför hösten och vintern.

Hejdå Sverige!

Nu drar vi!Time to pack my suitcase

ay, äntligen! Under förmiddagen har jag tvättat och vikt en massa kläder inför resan. Eller säger man vikit? Hur som helst, nu är det bara att börja packa! Jag ääälskar att packa.

Jag kom just tillbaka från ett hårt body pump-pass som jag gick på tillsammans med bästa Marie och nu ska jag slänga ihop en god omelett med kantareller i. Det är så himla gott och jag är riktigt hungrig nu. Jag har varit så duktig och gjort så mycket saker idag att dagens måltider tyvärr fick lida lite.
Nu ska jag ställa mig framför spisen.

RSS 2.0

Min profilbild

bloglovin

Jessica är mitt namn. 24 år. Född och uppväxt i Motala men numera bosatt i Linköping. Här finner ni mestadels bildliga dokumentationer av mina skapelser i köket.


Kontakta mig?
jessicadahlstrom@live.se