Solrosfrallor med linfrön

I ett nr av tidningen Baka hittade jag ett recept på solrospanini som jag ville prova. Istället för att göra panini rundrev jag bröden till vanliga små frallor. De innehåller mörk sirap och jag hade nästan glömt hur gott det är att baka med sirap. Jag har fastnat lite i det här att baka surdegsbröd med så få ingredienser som möjligt, jag måste komma ihåg att klämma in ett bröd som detta emellanåt, men efter den här smaksensationen ska det nog inte vara några problem!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kommentarer
Postat av: feztis

Vad gott det såg ut :)

2011-11-18 @ 20:59:10
URL: http://feztis.blogg.se/
Postat av: Eriiza

Oh, vad gott det ser ut.

Tur att jag nästan aldrig äter bröd, annars hade jag nog blivit helt beroende av detta. ;D

2011-11-21 @ 19:26:19
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Jeanette

Hej, fin blogg och du är också fin. :)

Besök gärna min blogg:



http://jeanettefredriksson.blogg.se

2011-11-21 @ 22:04:44
URL: http://jeanettefredriksson.blogg.se/
Postat av: Susanne

Hejsan jag har letat så länge efter ett recept på panini bröd, Så jag undrar om du har nått?

Fin blogg du har och så mycket smariga foton.

Kram susanne

2012-01-12 @ 10:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0

Min profilbild

bloglovin

Jessica är mitt namn. 24 år. Född och uppväxt i Motala men numera bosatt i Linköping. Här finner ni mestadels bildliga dokumentationer av mina skapelser i köket.


Kontakta mig?
[email protected]