Gjort på vetesurdeg



Det är alltid lika spännande att skära upp ett nygräddat bröd. Hur kommer bubblorna att vara? Det är det enda jag tänker på när jag drar kniven genom brödet.
När jag hade delat det här brödet blev jag glad, väldigt glad. Bästa brödet hittills.

Kommentarer
Postat av: qat

Det såg helt fantastiskt gott ut! :)

Har du receptet eller namnet på brödet (så att jag kan googla)?

2011-10-02 @ 21:24:21
URL: http://softkitty.bloggplatsen.se
Postat av: malin

bra bubblor! brukar oftast bli bra om man låter det jäsa kallt och inte håller på att knåda det mellan jäsningarna, utan bara vänder det och knyter ihop det innan det går in i ugnen :)

2012-01-25 @ 19:45:39
URL: http://sthlmbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0

Min profilbild

bloglovin

Jessica är mitt namn. 24 år. Född och uppväxt i Motala men numera bosatt i Linköping. Här finner ni mestadels bildliga dokumentationer av mina skapelser i köket.


Kontakta mig?
[email protected]