Pepparkaksstuga

Som jag sade så har jag inte gjort något stort pepparkaksbygge i år. En söt liten stuga fick det bli, men trots dess ringa storlek fyller den vår lägenhet med en ljuvlig pepparkaksdoft. 
 
 
 
 
Kanske inte det vackraste jag gjort men den ger oss i alla fall en god dos julstämning och det är huvudsaken. :) Julpyntet är framme, julgranen är klädd, julbaket är i full gång, pepparkakshuset står färdigt och snön ligger tjock utanför. Nu känns det verkligen som jul! 

Kommentarer
Postat av: CC

haha skulle precis skriva "vad fint det är" så står det "Kanske inte det vackraste jag gjort" :P Jag hade varit sjukt nöjd iaf :P Mina brukar ha lite bitmärken i hörnen av någon anledning..

Svar: Haha, tack så mycket! :) Ja det kan vara svårt att hålla sig ibland ;) förra året saknades det helt plötsligt godisbitar på huset lite här och var efter en liten släktsammankomst, jag vet fortfarande inte vem boven är ;)
Jessica Dahlström

2012-12-13 @ 09:46:29
Postat av: beciell

Vill du väldigt enkelt göra en tjej glad så här inpå julen? :) BARA tryck på denna länken, så har du röstat på mitt bidrag (The world of beciell) ALLT du behöver göra är att trycka, sen är det klart, tack så mycket http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 GOD JUL! (det är en tävling med CDON.com)

2012-12-13 @ 15:53:21
URL: http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=
Postat av: Matilda Wik - fotograf i Norrköping

Nämen gud vilken söt pepparkaksstuga!!

Svar: Tack så mycket!
Jessica Dahlström

2012-12-17 @ 16:32:40
URL: http://mwfotografi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0

Min profilbild

bloglovin

Jessica är mitt namn. 24 år. Född och uppväxt i Motala men numera bosatt i Linköping. Här finner ni mestadels bildliga dokumentationer av mina skapelser i köket.


Kontakta mig?
[email protected]