Sälen, Lindvallen v. 2 !

Åh, häromdagen bokade jag och Pelle en stuga uppe i Sälen. Lindvallen är det som gäller och vi åker den 10 januari och stannar en hel vecka. Jag längtar så jäkla mycket.
Det här är andra gången jag åker på fjälllsemester, första gången var över nyår 2008/2009. Då var vi också där en hel vecka men då var vi 11 personer som åkte tillsammans. Det var första gången jag åkte bräda (jag har aldrig åkt skidor) och det gick väldigt bra mot slutet av veckan så det ska bli intressant att se hur det kommer att gå för mig nu. :)
Jag köpte ny bräda, bindningar och boots sist vi var där och det har än så länge bara blivit använt under just den veckan. Därav känns mina boots fortfarande lite väl nya och hårda på vissa ställen, så vet ni vad jag gör nu? Jag går runt här i lägenheten med mina boots och försöker gå in dem. ;) Tänk att det måste vara över 2 månader kvar.

Mina boots


Fylld kyckling med potatispuré och rödvinsdemiglace

Tonight's dinner:

 

Kycklingbröstfilé fylld med knaperstekt bacon, örter och pesto rosso tillsammans med potatispuré och rödvinsdemiglace


..en liten stund senare

Sådär, nu var det klart. Det blev cookies OCH inlagd gurka, såklart.


Köksarbete

Jaha, och vad ska det här bli tro?


RSS 2.0

Min profilbild

bloglovin

Jessica är mitt namn. 24 år. Född och uppväxt i Motala men numera bosatt i Linköping. Här finner ni mestadels bildliga dokumentationer av mina skapelser i köket.


Kontakta mig?
[email protected]