Baka, baka litet knäcke

Förra veckan provade jag att baka knäckebröd med min surdeg. Det blev väldigt bra faktiskt. Huvudorsaken till att jag bakade dem var att min mamma precis fyllt år och hon skulle bland annat få en "ostkorg" i present, alltså en trevlig korg fylld med ost, kex, choklad och vin m.m. Så, vad kunde då passa bättre än att slänga med några av mina hembakade små knäcken?


Jag smaksatte dem med flingsalt och solrosfrön



Väldigt uppskattat och gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0

Min profilbild

bloglovin

Jessica är mitt namn. 24 år. Född och uppväxt i Motala men numera bosatt i Linköping. Här finner ni mestadels bildliga dokumentationer av mina skapelser i köket.


Kontakta mig?
[email protected]